Magasinering Göteborg

För trygg och säker magasinering

Magasinering

När du har ont om plats

Det finns tillfällen i livet då man behöver stuva under stora mängder saker och ägodelar men har inte platsen. Det kan vara när man ska flytta, en längre utlandsresa, säsongsmagasinering, dödsbon med mera. Det kan vara ömtåliga och värdefulla saker som man inte vill stuva in i en kall och smutsig källare eller vind.

Vi har arbetat med magasinering i 30 år och erbjuder högklassiga tjänster när vi tar hand om privatpersoners och företags ägodelar, material och utrustning. Vårt trygga och säkra lager ligger på Hisingen i Göteborg. Vi erbjuder magasinering i uppvärmda och larmade förråd av alla storlekar. Allt lossning och lastning sker inomhus och vi har full bevakning dygnet runt, alla dagar i veckan. Du väljer omfattningen och upplägget Vi har ett stort antal storlekar på förråd och lagerutrymme så vi garanterar att vi kommer att hitta en passande magasineringstjänst till dig utifrån dina behov. Det går att magasinera under kort eller lång tid.

Kontakta oss via formuläret så kommer vi fram till vilken lösning som passar dig bäst!

Tryggt, smidigt och prisvärt

På vår stora anläggning på Hisingen i Göteborg erbjuds att enkelt och smidigt magasinera dina ägodelar som du inte har tid med. Vi har förråd av många olika storlekar. Företaget har egen personal och fordon och all lossning och lastning sker inom för en säker och effektiv hantering. Anläggningen har larm och kamerabevakning dygnet runt. Vi har också samarbete med säkerhetsföretag för nattlig rondering. Så vi garanterar att dina saker är i tryggt förvar, dygnet runt.

Vi har konkurrenskraftiga priser och hög servicenivå. I grundpriset för magasineringen ingår självklart en heltäckande försäkring. Dessutom har du självfallet tillgång till förrådet när du vill!

Vi har förråd från 2-20 kvm och går att hyra månadsvis eller betydligt längre tid. Läs mer om våra priser här. Ring oss så berättar vi mer: 031-52 42 10

Trygg och säker magasinering